Elektronikai ipar, gyártósorok, műhelyek

Az MH dobozok és a BULL/K műanyag dobozok is tökéletesen alkalmasak a kisalkatrészek, szerszámok megfelelő elpakolására. Mindkettő fajta több méretben és színben rendelhető.
Bonyolultabb a helyzet az elektronika iparban, hiszen itt nagyon fontos, hogy a dobozok alapanyaga elektromosan vezetőképes anyagból készüljön. Az ESD dobozok pontosan erre lettek kifejlesztve. Segítségükkel megakadályozhatjuk az elektromos feltöltődést.
Anyaguk: ESD PP, színük pedig a nemzetközi ESD jelölésnek megfelelően fekete.

Az innovatív és praktikus tárolás már a gyártósorokon és az üzemekben is rendkívül fontos szempont. Amennyiben nyugodtan szeretne pakolni és raktározni az elektronika ipar érzékeny területén válasszon masszív, strapabíró és időtálló műanyag tárolási megoldásokat.

Bármilyen alkatrészről vagy felszerelésről is legyen szó az egészen kicsitől a nagyobbig, az UGP műanyag ládák, dobozok, rekeszek sosem fognak csalódást okozni.

Miért válasszuk az elektronika ipari területére ezen műanyag tárolókat?

Az elektronikai területre gyártott műanyag tárolóink kiválóan terhelhetőek hiszen rendkívül erős és minőségi műanyag alapanyagból készültek. Számos típus külső része van bevonva egy plusz savellenálló réteggel, melynek köszönhetően nagyon jól viselik a hőingadozást. Sav és lúgálló alapanyaguknak köszönhetően,az idő múlása sem túlzottan viseli meg őket, rendkívül hosszú életűek. Könnyen egymásra pakolhatóak, optimálisan kihasználva a rendelkezésreálló kevés helyet is. Számtalan típusban, kivitelben méretben és színben fellelhetőek webáruházunkban. Anyagukat tekintve a nem igényelnek túlzott odafigyelést vagy gondoskodást. Könnyen hozzáférhetőek és tisztíthatóak, néha azért törüljük át őket egy vizes ronggyal vagy portörlő eszközzel megadva nekik ezáltal a minimális törődést. Műanyag dobozaink hátoldalán egy tartófül kapott helyet, amelynek segítségével falra egyaránt felhelyezhetők.

Elektronika iparban tökéletes választás, ha:

  • Sok -sok kicsi és különböző alkatrészt kell elraktározni és könnyen beazonosítani
  • A helytakarékosság fontos szempont
  • Átlátható és logikus módon szeretné tartani apró árucikkeinket
  • Időtálló megoldást keresünk, ami akár élethosszig kibírja
  • Terhelhető tárolót szeretnénk nagy teherbírással

Néhány speciális darab külön az elektronika iparra kifejlesztve

Az ESD műanyag dobozok elsődleges funkciója a benne tárolt alkatrészek elektrosztatikus védelme. Hiszen egy elektrosztatikus indukció révén az elektromos alkatrész akár használhatatlanná is válhat.

BULL/K dobozok használati hőtartománya -40 és +80 ℃ között mozog így tökéletesen ellenállva a szélsőséges hőmérsékleti és környezeti hatásoknak.

Egyes méretekben belső műanyag osztóelemmel is rendelhetőek, így biztosítván a dobozon belüli szeparációt és logikus tárolást.

FOX műanyag dobozokat különböző munkaállomások használják előszeretettel. Általuk lehetőség van zárt és nyitható dobozokban tárolni portékánkat. Ha pedig kifejezetten kis alkatrészeinket szeretnénk eltárolni, akkor mindenképpen ajánljuk a lenyitható típusokat. Átlátszó külsőjének köszönhetően tökéletes betekintést nyerhetünk a benne elhelyezett cikkek számáról, mennyiségéről és típusáról.