Mezőgazdaság, termelés

Amennyiben romlásra hajlamos vagy sérülékeny árucikkek tartós eltárolása, szállítása, raktározása a cél, akkor innovatív, erős szerkezetű ám könnyű súlyú konténereinket ajánljuk.
Kaphatóak fedéllel vagy a nélkül, léteznek teljes zárt kivitelben, megtalálhatóak lábakkal felszerelve a könnyű és gyors targoncás mozgatás érdekében. Ez akkor különöse fontos ha nagy súlyú termékeket kell mozgatni, pakolni egyik – helyről át a másikra biztonságosan. Például zöldségeket, gyümölcsöket. Szintén roppant egyszerűen tisztán tarthatóak és takaríthatóak.

A különböző mezőgazdasági szektorokon belül eléggé fontos követelmény, hogy a szállításra és raktározásra szánt portékákat kiemelten kezeljük. Ilyenkor olyan zöldséges és gyümölcsös műanyag láda, doboz, konténer vagy raklap szükséges, amely megfelel minden olyan kihívásnak, amelyek felmerülhetnek a mezőgazdasági vagy feldolgozóipar aprólékos folyamatai közben.

Miért szeretik az UGP műanyag tárolókat a mezőgazdaságban?

A mezőgazdaság egy olyan iparág, amelyre kiemelten kell figyelni és részleteiben átgondolva kell a műanyag dobozokat, ládákat vagy egyéb tárolási eszközöket kiajánlani. Az UGP 25 éves tárolási szakértelmével ez könnyedén és gyorsan kivitelezhető. Szakértő kollégáink személyesen, telefonon vagy akár online is szívesen állnak rendelkezésre díjmentesen. Rendkívül masszív, nagy teherbírású műanyag tárolókra van szükség, amelyek kiállják a környezeti hatások összes próbáját. Elsődleges feladatuk, hogy megóvják a bennük tárolt árucikkek (pl: alma, szőlő, paradicsom, tojás stb..) minőségét és épségét a földektől egészen a raktárig.

Költséghatékonyság a mezőgazdaságban

Az UGP műanyag tárolási termékek rendkívül időtálló árucikkek, hiszen rendeltetésszerű használat mellett nagyon hosszú ideig kiszolgálnak minket. Környezettudatosság jegyében és hosszú élettartamuknak köszönhetően többször felhasználhatóak. Tartósságuk és ellenálló képességük tökéletes érvként szól mellettük.

Gyümölcsös, zöldséges láda és doboz kisokos

Műanyag ládáink, tartályaink, raklapjaink, konténereink és dobozaink is rengeteg méretben, kivitelben, kialakításban és színben érhetőek el. Helytakarékos funkciójuk is érvényesül, hiszen könnyedén egymásba illeszthetők, csukhatóak, pakolhatóak. Kiegészítő termékeink is megtalálhatóak webáruházunkban pl.: fedelek. Különböző folyamatokhoz különböző speciális cikket tudunk ajánlani. Önnek semmi más dolga nincs csak felkeresni tárolási szakértő kollégáinkat és már könnyedén és gyorsan meg is tudja vásárolni a szükséges termékeket.

Modern és innovatív variációk, megbízható alapanyagok, országos kiszállítás, akár azonnal raktárról: Irány az UGP műanyag tárolási webáruház!