Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparon belül számos különböző terület létezik gondoljunk a húsiparra, a tejiparra, tojásiparra az üzemi pékségekre, sütödékre vagy a nagyipari konyhákra.
Mivel itt komoly higiéniai előírásoknak és szabályoknak kell maximálisan megfelelni, ezért a műanyag tárolók kiválasztásakor figyelembe kell venni az alapanyagának minőségét és tisztíthatóságának feltételét.
Az UGP élelmiszeriparra szakosodott raklapok minden ilyen szabálynak és követelménynek tökéletesen megfelelnek. Kialakításuknál a legfontosabb faktor az volt, hogy maradéktalanul illeszkedjenek a különböző környezeti hatásokhoz. Továbbá könnyen tisztíthatóak legyenek az ipari környezetben használt speciális eszközök segítségével. Méretük széles skálán mozog hiszen a standardtól az egyedi kialakításig minden elérhető.

Az UGP élelmiszeriparra szakosodott műanyag tárolók minden higiéniai szabálynak és követelménynek maradéktalanul megfelelnek. Kialakításuknál az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy tökéletesen illeszkedjenek a különböző környezeti hatásokhoz. Méretük széles skálán mozog hiszen a standardtól az egyedi kialakításig minden elérhető webáruházunkban.

Testvér ágazatban is tökéletesen helytáll – Mezőgazdaság és termelés

Műanyag tárolóink nem csupán az élelmiszeripar főbb területein pl.: húsipar, tojásipar, tejipar, cukoripar, malomipar, konzervipar vagy szeszipar számára hoznak biztonságos megoldást.

Amikor romlásra hajlamos vagy nagyon sérülékeny árucikkek azonnali tárolása, szállítása vagy épp tartós raktározása a cél, akkor masszív, erős szerkezetű ám mégis könnyű összsúlyú műanyag tárolóink lépnek színre.

Ilyen helyzeteket általában a zöldség, gyümölcstermelés és kereskedelem hoz magával.

Műanyag dobozaink és ládáink kaphatóak fedéllel vagy anélkül, léteznek teljes zárt kivitelben, de megtalálhatóak lábakkal felszerelve is a gyors targoncás mozgatás érdekében. Ilyenkor különösen fontos a megbízható és minden szituációban kiválóan helytálló tároló hiszen könnyen kiborulhatnak a portékák a nagy súlyú termékek mozgatása közepette.

Mit lehet tudni az élelmiszeripari műanyag termékeinkről?

Azt biztosan, hogy rendkívül teherbíró, szilárd műanyagból készülnek, stabilitásuk forrását egyértelműen magas minőségű alapanyaguk adja. Fontos még tudni, hogy sav és lúgállóak, valamint könnyedén egymásra pakolhatóak, így helytakarékos kialakításuk révén rengeteg helyet tudnak megspórolni nekünk. Kialakításuknál az egyik legfontosabb faktor az volt, hogy 100%-osan illeszkedjenek a különböző környezeti hatásokhoz és a bennük tárolt romlandó vagy érzékeny árucikkek biztonságosan és teljes egészében érintetlenül megérkezzenek a cél helyre. Műanyag tárolóink időtállósága figyelemreméltó, hiszen elég szinte csak, egyszer beruházni rájuk, hosszú évekig kiszolgálnak majd.

Élelmiszeripari műanyag tárolók előnyei

  • 25 éves tapasztalattal rendelkező 100%-ban magyar webáruház
  • Budaörsi raktáráruházból, állandó raktárkészletünkről, azonnal elvihető termékek
  • Európai termékek, gyári magyarországi képviselettel
  • TÜV és CE minősítés
  • Országos kiszállítás rövid határidővel
  • Az egyik legkedvezőbb ár a magyar piacon
  • Ingyenes segítségnyújtás műanyag tárolási szakértőinktől akár online akár személyesen, akár telefonon
  • 5 év garancia