Vegyipar

A BULL/K dobozok száz százalékosan ellenállnak a savnak, lúgnak ezért vegyipari felhasználásra bátran ajánljuk. Alapanyagában egy rendkívül masszív, strapabíró darab, használati hőtartománya pedig -40 és +80 ℃ közé esik, ezért nagyon széles skálán mozog a felhasználási területe. Különböző méretekben és belső osztóelemmel is kapható, így belül könnyedén elszeparálható az egyes kategóriák rendszerezése érdekében.

Az ipari területekre szánt műanyag tárolási termékeknek rendkívül sok elvárásnak kell megfelelniük, pláne, ha szektor specifikusan nézzük. Ilyen érzékeny terület a vegyipar is. Műanyag dobozok, ládák, konténerek, raklapok és egyéb kiegészítőink segítségével olyan logikus és átlátható rendszer alakítható ki, ami szinte új magaslatokba emeli a raktározás fogalmát. Ezt hívjuk mi innovatív, modern raktártechnikának és tárolásnak.

Fejlett műanyag tárolók a vegyiparban

A mai modernkori raktárak összetettsége és a tárolni kívánt termékek érzékenysége megköveteli a megbízható, stabil megoldásokat. Precizitásuknak köszönhetően számos termék eltárolására nyújtanak biztonságos, időtálló színhelyet. Ilyenek például az ESD műanyag ládáink, melyek segítségével megvédjük az elektromos feltöltődéstől bennük tárolt kellékeket, alkatrészeket.

Milyen előnyökkel jár a vegyipar számára az UGP műanyag tároló?

  • Nagy teherbírásukkal könnyedén elbírják a nagyobb súlyokat is
  • Korrózióálló alapanyagukkal megvédik a bennük tárolt árucikkeket a szélsőséges környezeti hatásoktól
  • Apró alkatrészek tárolását az erre kialakított típusok átláthatóan biztosítják
  • Könnyű tisztán tarthatóságuk által gyorsan takaríthatóak, nem túlzottan koszolódnak
  • Rengeteg méret, típus, kialakítás és szín variáció
  • Díjmentes tanácsadás személyesen, telefonon, online
  • 5 év garancia a rendeltetésszerű használat mellé
  • Akár azonnal raktárról
  • Országos, gyors, érintésmentes kiszállítás

Raktárak, üzemek, gyárak, laboratóriumok, elosztó központok és egyéb vegyipari területek helyszínei tökéletesen megbízható társaként funkcionálnak az UGP műanyag tárolók. Könnyű egymásba pakolhatóságuk miatt nagyon szeretik őket, hiszen rengeteg helyet spórolnak meg. Vásárlóink másik fő érve a választásuk mellett hosszú élettartamuk és ezáltal környezettudatos használatuk. Irány a webshop!