M10, M20, M30 ládák és rekeszek felhasználása

Műanyag termékek

Bizton állíthatjuk, hogy a megerősített rácsos falú rekeszek, M-10, M-20 és M-30-as kivitelben, nyitott fogóval ellátott típusok az örökzöld klasszikust jelentik a műanyag tárolók világában. A műanyag tárolókat forgalmazó webáruházunkban szinte mindig fellelhetőek és rendkívül gyorsan beszerezhetőek. Mivel a népszerűségi skálán egy top besorolású termék körről van szó, kifejezetten nagy figyelmet fordítunk a folyamatos készleten tartására, hiszen tudjuk vásárlóinknak folyamatosan szüksége van ezekre a masszívan megbízható termékekre. M10, M20, M30 ládák és rekeszek felhasználása optimálisan, mutatjuk hogyan!

Mit lehet tudni a műanyag tárolók sztárjairól általánosságban?

Azt biztosan, hogy rendkívül erős, strapabíró műanyagból készülnek, stabilitásuk alap keretét egyértelműen magas minőségű alapanyaguk adja. Mi nem tudunk olyan esetről, amikor cserben hagyta volna gazdáját és a rábízott termékek veszélybe kerültek volna. Sav és lúgálló képességüknek hála roppant mód időtálló tárolók. Könnyedén egymásra pakolhatóak, így helytakarékos kialakításuk is érvényesülni tud.

Műanyag tároló ládák és rekeszek típusai

Az M-10-es méretű rekesz számít a legkisebb szabványméretű típusnak.

Méretét tekintve elmondható, hogy 10 cm-es oldalfalakkal rendelkezik és több színben is kapható. Tökéletesen használható kisebb, sérülékenyebb, szellőztetést igénylő zöldségek, gyümölcsök tárolására, szállítására.

Az M-20-as méretű műanyag rekeszünk már kicsit nagyobb termetű, mint az előző M-10-es társa. Ezáltal nagyobb méretű gyümölcsök, zöldségek szállítására, tárolására és logisztikájára szokták használni.

Elérkeztünk a sorban következő, egyben legnagyobb méretű testvérükhöz, az M-30-as típushoz. Ő már 30 cm-es oldalfalakkal rendelkezik és kényelmesen eltárolja a jóval nagyobb méretű és súlyosabb portékákat például ősszel a tököket vagy az üzletekben kiszállításra kerülő literes üdítőitalokat, liszteket, szárazárukat.

Mely területeken vesszük legjobban hasznukat?

A fentieket végig olvasva biztosan mindenki számára egyértelművé vált, hogy a kulcs területek a következők: mezőgazdaság, kereskedelem, élelmiszeripar, baromfi-feldolgozóipar.

Amennyiben kényes, törékeny vagy könnyen megsérthető árucikkeket szállítunk, nagyon fontos tájékozódni a minőség tekintetében. Igazán keménykötésű műanyag rekeszekre van szükségünk, akikre könnyű szívvel rábízhatjuk megélhetésünket biztosító portékánkat.

Az UGP műanyag webáruházában csak ilyen rekeszeket talál, érdemes szétnéznie nálunk. »»

Amennyiben kérdése lenne, magasan képzett, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! »»

Vélemény, hozzászólás?