Tudjon meg mindent a műanyag konténerekről

Műanyag konténerek

Úgy, ahogyan a természetben is kihirdették már sokszor, hogy az állatok királya az oroszlán, úgy a műanyagok között is egyértelműen kimondhatjuk, hogy a műanyag konténer a vezéralak. Hogy mivel érdemelte ki ezt a címet? Nézzük sorra, tudjon meg mindent a műanyag konténerekről!

Műanyag konténer felépítése

Robusztus kiállása, masszív és tömör kialakítása erős és stabil szállító eszközzé teszi.

Teherbírásuk 4 tonna súlyt is elbír, ezért rendkívül szeretik raktározásra és szállítmányozásra is használni. Sohasem okozott még csalódást, a rábízott feladatot tökéletesen és megbízhatóan teljesítette.

Műanyag konténerek mérete

A szabvány szerinti méretei a következők:  

  • Euro 1 200 X 800 mm  vagy
  • ISO 1 200 X 1 000 mm

Ezekkel a méretekkel akadálymentesen és biztonságosan lehet őket egyik helyről a másikra átszállítani. Így tehát az UGP műanyag konténerek befogadó térfogata megközelítőleg 500 és 900 liter közé esik, amely önmagában már egy nagy előny.

Műanyag konténerek alapanyaga

Alapanyaga: HDPE 

A karcálló műanyagból készült alapanyagának köszönhetően stabilan ellenáll a külvilág hatásainak ezért nem kell aggódnunk, hogy pakolás során könnyen megsérül vagy megrongálódik.

Műanyag konténerek típusai

Oldalfalai lehetnek teljesen zártak és rácsos kivitelűek is. Kaphatóak fedéllel vagy a nélkül.

Választhatóak hozzájuk pluszban lábak és talpak egyaránt, általában ez a targoncás jellegű mozgatáshoz szokták kérni. Ezenfelül webáruházunkban fellelhetőek az ún. fékezhető kerekek is, hogy a raktáron belüli mozgatás biztonságos maradjon. A kényelmes és akadálymentes rakodást pedig a térfogat optimalizáló oldalfalaik és kivehető oldallapjaik biztosítják. A behajtható négy csapóajtós fogantyú pedig a fel- és lerakodásoknál nyújthat jelentős segítséget.

Lehet ezt még fokozni? Lehet!

A helytakarékosság jegyében választható összecsukható kivitelben is, ami szállítás vagy magában tárolás (nincs benne áru éppen) során rendkívül optimális megoldást jelenthet. Kis önsúlyuknak köszönhetően nem növelik az összterhet, ezért biztonsággal egymásba is illeszthetőek.

Amennyiben romlandó árucikkeket szeretne tárolni vagy szállítani, olyan konténert ajánlunk, amelynek alján és oldalain szellőzőréseket alakítottunk ki. Ezeknek köszönhetően tökéletesen megfelelnek az ilyen típusú termékek biztonságos higiénikus tárolására. Ezenkívül pedig anyaga miatt könnyedén és gyorsan lehet takarítani, így ez sem jelent különösebb problémát.

Keressen minket itt! »»

Vélemény, hozzászólás?