A műanyag raklapok 5 legfontosabb előnye

Műanyag termékek

2022-őt írunk, minden fejlődik így a raktártechnika és a tárolás világa is. Aki nem változtat és/vagy alkalmazkodik az új igényekhez, az nem marad fenn ezen a piacon.

Az UGP egy olyan innovatív, úttörő cég, aki a salgó polcok és a műanyag tárolók területén mindig képes megújulni és egyedi látásmódjával képes megfelelni a mai speciális kívánalmaknak is. Így van ez a különböző áruk tárolására szakosodott műanyag raklapokkal is, melyek modern raktárak megbízható partnereként funkcionálnak nap mint nap.

Műanyag raklap sztori – avagy mit érdemes tudnunk az UGP raklapokról?

Ha gyors, valamint biztonságos raktározáshoz és szállításhoz keresünk műanyag tárolókat a legjobb helyen járunk. A műanyag raklapok tág hőmérsékleti tartományban felhasználható, könnyen tisztántartható, sok helyen és területen flottul helytálló eszközök. Változatos termékpalettája lehetőséget ad arra, hogy különböző területeken, különböző típusokat használjunk fel belőlük. Mégis a két fő terület, ahova leginkább vásárolják a raklapokat, az az élelmiszeripar és az otthoni, kerti vagy mezőgazdasági felhasználás.

Raklap kisokos, 5 előnnyel

  1. Olyan erős, mint a bivaly…

Masszív kialakítása rendkívül strapabíróvá teszi, tegye próbára terhelhetőségét, nem fog csalódni! Bármelyik típust választja, felhasználási területtől függetlenül, maximálisan stabil és erőteljes termékre talál nálunk.

  1. Higiénikus kivitel

Az élelmiszeripari szektorokban komoly higiéniai szabályoknak és előírásoknak kell sorra megfelelni. Műanyag raklapjaink tökéletesen megállják a helyüket ebben a szigorú közegben is. Az élelmiszeripari műanyag raklapok alapanyagának kialakításakor az elsődleges szempont az volt, hogy a szennyeződések ne tudjanak megtapadni a felületén.

  1. Villámgyors mozgathatóság

Nagyobb súlyú termékek mozgatása sokszor komplikáltabb és próbára teszi az embert. Az UGP raklapok előállításakor a másik legfontosabb szempont a higiénia mellett a könnyű mozgathatóság volt. Termékeink Euro és ISO szabvány szerint készülnek, ami biztosítja az akadálymentes tárolást és szállítást. Emellett pedig kompatibilisek számos mozgató rendszerrel egyaránt. Nem túl nagy önsúlyuknak köszönhetően egyáltalán nem növelik meg az összterhelést.

  1. Biztonságos és helytakarékos

A raklapok direkt úgy lettek kialakítva, hogy könnyűszerrel egymásba lehessen őket pakolni. Kialakításuk lehet rácsos, lukacsos vagy teljesen zárt. Amennyiben kisebb ládákat vagy dobozokat tárolunk egymásra csoportosítva, a peremes kivitelű műanyag raklapokat ajánljuk hiszen a perem csúszás gátló funkciója megakadályozza a le és összecsúszást.

  1. Könnyű tisztántartás

Alapanyaga nagyon könnyen tisztítható, akár nagyhőmérsékletű, magasnyomású mosóval is.

Ezenfelül modern kialakításának köszönhetően gyorsan és hatékonyan takarítható, akár általános akár élelmiszeripari vagy raktári környezetben használjuk.

Nézzen körül webáruházunkban itt! »»

Vélemény, hozzászólás?