Spóroljunk helyet otthonunkban műanyag tárolókkal!

Csavarmentes salgó polc, Műanyag termékek

Otthonunk kényelme nagyon fontos számunkra. Legalább ugyanennyire fontos az optimális helykihasználás és a praktikus elrendezés legyen szó lakáshoz tartozó tároló helyiségről, spájzról, kamráról, garázsról, pincéről vagy padlásról. A műanyag dobozok, ládák és rekeszek nem csupán tárolók, amelyekbe belehelyezhetjük tárgyainkat, hanem otthonunk megbízható kiegészítői, melyek lehetővé teszik számunkra nagy becsben tartott tárgyaink biztonságos megőrzését.

Rendszerezés műanyag dobozokkal!

Alig van olyan tárolási kihívás vagy speciális helyzet, amit ne lehetne orvosolni UGP műanyag tárolókkal. Számos típusban, méretben, színben fellelhetőek nálunk fedeles vagy nyitott kivitelben, egymásba illeszthető képességgel.

Kezdődhet a rendrakás UGP módra!

Műanyag tárolási webáruházunkban »»megtalálhatóak dobozok, ládák, konténerek, rekeszek és raklapok egyaránt. Általános, otthoni felhasználásra javarészben dobozokat, ládákat és rekeszeket vásárolnak az emberek. Ezek azok a műanyag tárolók, amelyekben apróbb és közepes tárgyak praktikusan elférnek. Ilyenek azok az árucikkek szerszámok, alkatrészek, műszaki eszközök vagy egyéb kellékek, amelyek már nem kapnak főszerepet szobáinkban. Lehetnek például megunt játékok, ruhák, kiegészítők, amelyeket jól elkülönítve egységesen tudunk raktározni és sértetlenül megőrizni hosszú időn át.

Címketartó rész is helyet kap a tárolókon így segítve a könnyű beazonosítást, valamint hátoldalán tartófül található, amely segítségével panelre és tartófalra egyaránt felhelyezhető, ha ott találunk számukra éppen helyet.

Műanyag tárolók népszerűségi versenye

Az MH doboz néven ismert termékünk vezeti egyértelműen a sort, akár általános akár ipari felhasználásról beszélünk. Ezután következnek a BULL/K dobozok. A front oldali nyitott kialakításuk segíti a könnyű hozzáférhetőséget a bennük elhelyezett termékekhez. Ezután következnek a FOX dobozok, amelyek szintén optimális megoldást biztosítanak a kisebb eszközök funkcionális tárolására. Helyet kapnak itt a különféle méretű és típusú csavarok, szerszámok, kulcsok, ékszer kiegészítők, régi kitűzők, patentek, gombok, gyöngyök vagy rajzszövegek.

Megemlítenénk még az RK típusú dobozokat, amelyeknek mind a négy oldala ugyanolyan magasságú ám több elválasztóval további részekre bonthatóak. Ezáltal kiválóan tartható például kihúzható fiókokban. A tárolt holmik így biztosan nem vesznek el és rendszerezetten tudjuk azokat a tárgyakat is archiválni, amelyek nem vesznek részt a mindennapi életünkben.

Számos előnyük mellett a háziasszonyok kedvencei ezen műanyag tárolók hiszen okos kialakításuk és magas minőségű alapanyaguk miatt játszi könnyedséggel lehet őket tökéletesen portalanítani.

Válogasson tehát közülük kedvére az UGP műanyag tárolási webáruházban vagy kérje szakértő kollégáink segítségét. ITT »»

Vélemény, hozzászólás?